„Perseverenta este motto-ul meu.”

marry barra

10 dintre cele mai puternice femei de afaceri din lume

1. Mary Barra. 52 de ani, preşedinte al General Motors. Peste 212.000 de angajaţi în 396 de fabrici, pe şase continente. Prima femeie care conduce o companie producătoare de maşini care activează la nivel global.

2

2. Ginni Rometty. 56 ani. Directorul şi presedintele IBM. O companie care se laudă cu angajaţi şi clienţi în 170 de ţări.

3

3. Indra Nooyi. 58 ani, originara din India. Director si presedinte al PepsiCo. A reusit sa dezvolte pietele internationale, care aduc jumatate din veniturile totale ale companiei (65,5 miliarde de dolari).

4

4. Maria das Gracas Silva Foster. 60 de ani. Director Petrobas. Cea mai profitabila companie condusa de o femeie, potrivit Fortune Global 500. Veniturile anuale se ridica la 144 de miliarde de dolari pe an.

5

5. Ellen Kullman. 58 de ani. Director si presedinte DuPont. Si… o miscare inteligenta. Achizitionarea, in 2011, a producatorului danez de aditivi alimentari – Danisco, fapt care a ajutat compania sa intre in sectorul agricol si alimentar.

6

6. Irene Rosenfeld. 60 de ani, director si presedinte Mondelez International. Obtine 85% din veniturile totale pe piete din afara Statelor Unite.

7

7. Marillyn Hewson. 60 de ani. Director si presedinte Lockheed Martin. 17% din venituri provin din afara SUA, restul de la Guvernul american. 10 clienti internationali pentru avioanele F-35 fighter jet.

8BIS

8. Meg Whitman. 57 de ani. Director si presedinte Hewlett-Packard (HP). Depasita doar de primul producator de calculatoare din lume, Lenovo.

9

9. Patricia Woertz. 60 de ani. Director si presedinte Archer Daniels Midland. Venituri de 89 de miliarde de dolari pe an.

10

10. Gail Kelly. 57 de ani. Director si presedinte Westpac. O banca cu venituri de 43.6 miliarde de dolari pe an. A doua din Australia in ceea ce priveste valoarea de piata.

Toate doar femei. Insă reale forţe, care transmit semnale de putere. Dovezi de încredere în succes, pe care l-au afişat deja.

„Perseverenta este motto-ul meu.” – C.J. Walker (1867 – 1919), fondatoarea Madam C.J. Walker Manufacturing Company

sursa CNN Money.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s